You, the petitioner

Tegen racistisch uitzendbureau All-In Personeel Roosendaal

29 signatures

Als maatschappij dienen we keihard op te treden tegen racistische werkgevers. Als u van mening bent dat partijen als All-In, moeten stoppen met het buitensluiten van groepen op basis van geloofsovertuiging teken dan de petitie.

All-Inn Personeel is een uitzendbureau dat zich schuldig maakt aan rascisme zie: http://nos.nl/artikel/607251-uitzendbureau-weigert-moslima.html

Als u na het lezen van dit artikel ook boos bent geworden op All-In en ook van mening bent dat zulke partijen niet meer mogen bestaan teken dan de petitie.

Teken de petitie en laat weten dat All-In personeel niet kan!

Als u ook eist dat partijen zoals All-In personeel gevestigd in Roosendaal moet stoppen met dit soort beleid teken de petitie dan. Wij kunnen dit als maatschappij niet langer meer accepteren. Wij als burgers beslissen hoe ons land er uit gaan zien, partijen als All-In moeten niet de boventoon gaan voeren in Nederland.

Petition

We

de Nederlandse bevolking zijn racistische werkgevers spuugzat.

 

establish that:

All-Inn Personeel is een uitzendbureau dat zich schuldig maakt aan rascisme zie: http://nos.nl/artikel/607251-uitzendbureau-weigert-moslima.html. Het is inmiddels 2014, dit soort bedrijfsvoering zou niet meer mogen bestaan.

 

and request

Mijn verzoek aan de gemeente Roosendaal is om een onderzoek te starten naar het werving- en selectieproces van All-In Personeel. Dit soort gedrag moet keihard worden afgestraft en niet worden aangemoedigd.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Roosendaal 
Petition desk:
Closing date:
2016-05-06 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Van wierink 

History

Signatures