You, the petitioner

Subsidieregeling maatwerkadvies moet eerlijk worden uitgevoerd

3 signatures

De maatwerksubsidie is op! De eerste helft was pas na een jaar op, gereserveerd door eigenaar-bewoners. Afgelopen week was de totale subsidie ineens op. Geschat wordt dat 23 % binnen 10 dagen is gereserveerd. Volgens zeggen niet door de eigenaar-bewoners, maar door gemeenten en grote adviesbureaus

Petition

We

bewoner-eigenaren van woningen

 

observe

Verenigingen van energieadviseurs melden dat er vermoedelijk subsidie is verstrekt aan anderen dan eigenaar-bewoners(weblinks). Dit moet uitgezocht en publiek gemaakt worden. Als het waar is dat er subsidie aan niet-burgers is verstrekt terwijl er ondertussen aanvragen om subsidie van eigenaar-bewoners zijn afgewezen dan worden er burgers tekort gedaan. Eigenaar-bewoners zijn verantwoordelijk voor de gegeven opdracht. Zij moeten zelf een energieadviseur kunnen kiezen(via www.kbi.nl).

 

and request

Dat de verantwoordelijk minister uitzoekt en bekend maakt of er subsidie gereserveerd is via anderen dan eigenaar-bewoners. Dat de minister, als dit waar is deze subsidies terughaalt en ter beschikking stelt van eigenaar bewoners die daarvoor in aanmerking willen komen met verlenging van de periode waarin de subsidie zogenaamd op was. Daarnaast willen we ook voor andere subsidies en regelingen eerlijkheid en zuiverheid in de uitvoering.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2010-12-12 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
R. de Boer 
Website:

History

Signatures