You, the petitioner
Img 20230322 075853 lighted

Stop straatstalling strooiscooters in Nijmegen

813 signatures

Stop het wildparkeren van deelscooters en elektrische deelfietsen in de publieke ruimte. De stalling van deze scooters hindert vaak de doorgang van voetgangers en fietsers, en gebruikt de parkeerruimte die eigenlijk voor bezoekende fietsers bedoeld is.

Petition

We

Voetgangers en fietsers van de gemeente Nijmegen

 

observe

  • dat de strooiscooters de parkeerruimte van fietsers inneemt, zie foto.
  • dat de plaatsing van deze scooters nabij kruispunten het zicht en de doorgang van het voet- en fietsverkeer belemmeren.

 

and request

de stalling van deze scooters alleen toe te laten op speciaal door de gemeente aangewezen stallingsplaatsen.

Uiteraard dienen parkeerplaatsen voor fietsen van daadwerkelijke bezoekers dichterbij de te bezoeken gelegenheid en tenminste even ruim te zijn en te blijven als dergelijke aangewezen stallingsplaatsen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Nijmegen 
Petition desk:
Closing date:
2023-06-03 
Lead petitioner:
Peter Scholtens 

History

Signatures

Updates

Foto's verzamelen

Een plaatje zegt meer dan duizend woorden. Wie een goede foto van een duidelijk verkeerd geparkeerde deelfiets of deelscooter in Nijmegen kan maken, wordt verzocht deze per e-mail te sturen.

+Read more...

Geef dan ook de locatie waar de foto is gemaakt door.

2023-04-20

Er is een flyer beschikbaar!

Voor wie wil meehelpen om op te roepen de petitie te tekenen is er nu een flyer beschikbaar. Gewoon op deze link klikken, afdrukken, vierendelen en op een prikbord plakken..

2023-04-13