You, the petitioner

Stop muizenoverlast in de wijk Bossenburgh, Vlissingen

8 signatures

Deze petitie is gestart om de muizenoverlast in Bossenburgh in kaart te brengen, centraliseren en gemeente en de woningbouwcoöperatie L'Escaut te vragen het probleem grootschalig en rigoureus aan te pakken.

Petition

We

de bewoners van wijk Bossenburgh,

 

observe

  • Dat er in (een groot deel van) wijk Bossenburgh een behoorlijke overlast van (huis)muizen is; veel huishoudens ondervinden last en schade.
  • Dat de schakeling van de woningen meewerkt aan de verspreiding van de muizen.
  • Dat het aanpakken van de overlast op de huidige manier inefficiënt is, doordat huishoudens zelf stappen moeten ondernemen: elk huishouden constateert het probleem en/of contacteert gemeente/bestrijding.

 

and request

De gemeente en wooncoöperatie L'escaut om een gedegen inventarisatie te houden en het probleem wijkbreed aan te pakken door het lokaliseren van entree-punten, het afdichten hiervan en de bestrijding van aanwezige populaties in woningen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Vlissingen 
Petition desk:
Closing date:
2020-05-29 
Lead petitioner:
Tamara Eijke 
Website:

History

Signatures