You, the petitioner

Stop meteen met de Floriade

1 signature

Nederland heeft volgend jaar een begrotingstekort van 100 miljard; dan gaan we geen miljoenen belastinggeld in een prestige-project stoppen. Dit zijn geen tijden om aan ons prestige te werken; dit zijn straks tijden om te herstellen van de klap die corona heeft uitgedeeld!

Petition

We

Bewoners uit heel Nederland

 

establish that:

  • Dat het sociaal onwenseljk is om door te gaan met dit zakkenvul-project voor enkelen, de Floriade in Almere
  • Tijdelijke(!) werkvoorziening door middel van flexkrachten en 0-uren contracten is een zeer fout excuus, alleen enkele lobby-ondernemers gaan hier hun tweede huis van kopen.
  • De werkzoekende wordt hier alleen maar tijdelijk voor gebruikt en wordt hier dus niet beter van; dus gebruik deze smoes niet meer!
  • Ook de aangestelde onderzoeker doet er duideljk alles aan om het verhaaltje 'rendabel' te maken, dit is duidelijk de wens van de Gemeente Almere.
  • Maar wat niet rendabel is, wordt ook niet rendabel; als de uitkomst onwenselijk is gaat deze 'onafhankelijk' (met een opdracht) onderzoeker gewoon opnieuw met de cijfertjes spelen. Stop gewoon met deze farce!

 

and request

Meteen te stoppen met dit project, de Floriade, en er geen € meer aan te spenderen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Lead petitioner:
Edwin Buitenweg 
Organisation:
StopFloriade! 

History

Signatures