U, de petitionaris
Stop het vaccineren van kinderen voor covid19

Stop het vaccineren van kinderen tegen Covid-19

56.787 ondertekeningen

De Nederlandse Vereniging voor Kindergeneeskunde en de Gezondheidsraad hebben aangegeven dat het vaccineren van kinderen vanaf 12 jaar is toegestaan. Ook het demissionair kabinet is nu bereid om gezonde kinderen mee te laten doen aan dit massa-experiment. Dat terwijl kinderen nagenoeg niet ziek worden van Covid-19.

Petitie

Wij

Bezorgde volwassenen, eisen dat het injecteren van kinderen met het Covid-19 vaccin met onmiddellijke ingang stopt.

 

constateren

  • Dat de kinderen (tot 18 jaar) worden ingezet om ouderen en volwassenen met onderliggend lijden te beschermen.
  • Dit terwijl kinderen nauwelijks ziek worden van Covid-19 en het fase III onderzoek (normaal worden vier fases doorlopen) nog moet worden afgerond.
  • Kinderen vanaf 13 jaar worden bovendien verondersteld daar een weloverwogen beslissing over te kunnen nemen met de beperkte en eenzijdige informatie die voorhanden is. Zij worden misleid met ijsjes en andere perverse prikkels.
  • Nu al is aangekondigd dat hierna de groepen vanaf 11 jaar en jonger aan de beurt komen voor deze vaccinatie.

 

en verzoeken

per direct te staken met het vaccineren van kinderen en jongeren met een experimenteel Covid-vaccin dat potentieel blijvende gezondheidsschade aanricht.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
30-09-2021 
Organisatie:
Army of Love 

Geschiedenis

Ondertekeningen