You, the petitioner
5150374

Stop de vaccinatiestop

2,920 signatures

Wij willen zo snel mogelijk een prik, ook als dat er één van AstraZeneca is. We kennen de risico's, maar weten ook dat die veel kleiner zijn dan de risico's van Covid. Geef ons dus zelf de keus. Wij willen onze vrijheid terug.

Petition

We

inwoners in Nederland

 

observe

  • dat de coronacrisis nog steeds grote beperkingen oplegt aan iedereen.
  • dat snelle vaccinatie de snelste uitweg uit deze crisis is.
  • dat het EMA heeft gezegd dat de voordelen van het vaccin groter zijn dan de nadelen.

 

and request

de lijn van het EMA te volgen, net als bij andere geneesmiddelen. Hef dus per direct alle leeftijdsbeperkingen voor AstraZeneca op. Ga door met prikken, geef mensen zelf de keus om ja of nee te zeggen. Laat geen prik onnodig lang in de koelkast liggen!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Lead petitioner:
Bart Luttikhuis 

History

Signatures

Updates

De minister besluit!

De minister besluit het Janssens-vaccin vrij te geven voor 60-minners. Mooi! Maar is de minister ook bereid AstraZeneca vrij te geven voor 60-minners als alle 60-plussers gevaccineerd zijn? Die vraag blijft nog open.

+Read more...

Dus blijft ook onze petitie nog open.

2021-04-21

De minister beweegt!

Op zijn persconferentie hield Hugo de Jonge veel slagen om de arm ('zo ver zijn wij nog lang niet'), maar sloot hij toch niet uit dat er een moment komt dat 60-minners zelf mogen kiezen of ze AstraZeneca willen.

Dat moment kon wel eens sneller komen dan De Jonge denkt, als vele 60-plussers opeens in paniek AstraZeneca gaan weigeren.

Hoe dan ook: hij beweegt de goede kant op..

2021-04-13

De politiek beweegt!

PvdA en D66 willen 60-minners zelf laten kiezen over AstraZeneca.

https://nos.nl/l/2376527#UPDATE-container-52414305.

2021-04-13