You, the petitioner

Stop de stijging van de zorgpremie

16,084 signatures

Door de stijging van de zorgpremies is het voor veel Nederlanders niet meer betaalbaar.Wij willen graag terug naar een systeem zodat het voor iedereen betaalbaar blijft.

Petition

We

Het gezin is de hoeksteen van de samenleving.

Dit wordt steeds meer een uitdrukking, maar de politici handelen daar niet naar.

 

establish that:

Dat de zorgpremies ieder jaar weer stijgen. Van 20 euro in 2001 naar nu al ruim 120 euro + eigen risico en het word steeds gekker. volgend jaar is de verwachtte stijging van de premie met 25 euro! Bovendien dreigt de basisjaarpremie over 5 jaar op 1800 euro uit te komen. Nu is dit gemiddeld 1000 euro Gemiddeld is dit een stijging van bijna 14 euro per maand. Dit kan zo niet meer door gaan!

 

and request

Dat de stijging van de zorgpremies stopt. Zodat het voor iedereen betaalbaar blijft.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Closing date:
2010-05-15 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Cindy van der Bas 
Website:

History

Signatures

Updates

8287 stemmen bereikt via emailverkeer

op dit moment hebben we een stemmen aantal van 8287 op de petitie. dit alles zonder ook maar enig tussenkomst van het nieuws,tv,radio etc.Natuurlijk kunnen we nog veel meer stemmen gebruiken en heb jij je stem nog niet gezet dan is dit nog mogelijk tot 15 mei 2010. Ben jij de stijging ook zo zat,wil jij dat het niet verder stijgt en dat er eindelijk is iets aan gedaan wordt? Teken dan ook de petitie..

2010-04-01

5900 stemmen bereikt,maar nog meer stemmen nodig

Ondertussen hebben we de 5900 stemmen bereikt met de petitie. Echter hebben we nog veel meer stemmen nodig,om ook maar de petitie in behandeling te krijgen bij de regering. Via de Nuishetgenoeghyves.nl en sinds kort via de Zorgtekortenhyves.nl wordt er veel opgeroepen om deze petitie te tekenen.Het is duidelijk dat velen het niet eens zijn met de verhogingen.Schrijnende situaties over de zorg,de zorgpremies zijn te lezen op beide hyves groepen. Ook is ondertussen het email verkeer gestart naar de leden van de politiek door mij zelf,maar ook de beheerders van beide hyvesgroepen.Reakties hebben we helaas nog niet mogen ontvangen op onze emails.We hebben de personen in kwestie uitgenodigd eens een kijkje te nemen op de hyvesgroepen en eens de moeite te nemen om een aantal verhalen te lezen,een blik te werpen op de petitie die is opgestart. Op twitter,msn,Facebook,hyves enz worden oproepen gedaan om de petitie te tekenen,heb jij nog niet getekend en bij jij het ook niet eens met de stijging van de zorgpremie? Teken dan zeker deze petitie want samen staan we sterker en kunnen we er iets aan doen....

2010-02-06

3100 stemmen bereikt

Door alleen de stemmers te bereiken via email,twitter,hyves,facebook etc zijn er ondertussen 3100 stemmen bereikt. het mag duidelijk zijn dat veel nederlanders het niet eens is met de stijging van de zorgpremie en dat het maar eens moet stoppen. Op de hyves nu is het genoeg hebben zich in korte tijd ruim 45.000 leden aangemeld om samen de krachten te bundelen hier tegen. heb jij de petitie nog niet getekend? Dit kan nog tot mei 2010 dus teken zeker de petitie;samen staan we immers sterk!!!!!.

2010-01-03