You, the petitioner

Stop de seksualisering van onze maatschappij en vrouwen als lustobject te tonen

45 signatures

De seksualisering in onze samenleving gaat verder dan nodig is. Sterker nog het heeft een negatief en schadelijk effect. Vrouwen fungeren vaak als lustobject. Breng respect en waarden terug die hierdoor zijn vertroebeld. Kinderen en volwassenen horen niet geconfronteerd te worden met seks overal.

Petition

We

Iedereen die niet op elk ongewenst moment seksisme wil zien, die denkt aan onze kinderen en vrouwen

 

establish that:

Seksisme is aan de orde van de dag. Overal zijn gephotoshopte schaars geklede vrouwen te zien met seksuele lading, op tv, internet, bushokjes, tijdschriften, etc. Het effect hiervan is niet voor iedereen plezierig. Meiden met eetproblemen, laag zelfbeeld. Mannen die vrouwen zien als een lustobject wat kan leiden tot geweld en slechte behandeling. De liefhebber kan het opzoeken, iedereen die er niet van gediend is moet er niet ook aan blootgesteld worden.

 

and request

Ik verzoek dat seksistische uitingen slechts toegankelijk zijn voor degene die het wil zien, niet voor mensen die het niet willen en er om wat voor reden dan ook last van hebben. Ongewenst geconfronteerd worden met seksualiteit leidt tot seksuele ongewenste intimidatie en klachten. Kinderen, vrouwen en anderen die slechte ervaringen hier mee hebben moeten gevrijwaard zijn van seksualiteit op ongewenste plaatsen en tijdstippen. Stop seksisme.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-06 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Linda Dijkstra 

History

Signatures