You, the petitioner
Img 7940

Stop de komst van een kinderdagverblijf op de Domselaerstraat 27 Amsterdam

77 signatures

De verhuurder wil op Domselaerstraat 27 een kinderdagverblijf voor 13 kinderen vestigen, wat zal resulteren in zware geluidsoverlast voor omwonenden, daling van woningwaarde en verkeersoverlast. We vragen de gemeente geen vergunning te verlenen en de verhuurder een passende huurder te vinden.

Petition

We

De direct omwonenden en buren van Domselaerstraat 27 in Amsterdam.

 

establish that:

Dat de commerciƫle verhuurder van Domselaerstraat 27-hs voornemens is de bedrijfsruimte aan een kinderdagverblijf voor 13 kinderen te verhuren, tussen alle woonhuizen in, wat zal resulteren in:

  • Zware geluidsoverlast voor alle omwonenden met gehorige huizen uit 1903 en binnentuinen (waar de kinderen spelen) die werken als een klankkast;
  • Daling van woningwaarde;
  • Verkeersoverlast, met nog een kinderdagverblijf direct ertegenover.

 

and request

geen vergunning voor de komst van dit kinderdagverblijf te verlenen en de verhuurder om een passende huurder te vinden in deze bedrijfsruimte tussen de woonhuizen in.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2023-06-17 
Lead petitioner:
Nienke van Dijk 

History

Signatures