You, the petitioner
Legally kidnapped

Stop de kinderhandel in de Jeugdzorg

174 signatures

De belangen van pleeggezinnen en de Jeugdzorg zijn het oogmerk voor een vorm van kinderhandel, dat in elke vorm verboden is.

Petition

We

Kinderen en ouder(s) die gedupeerd zijn door gemeenten en Raad voor de Kinderbescherming.

 

establish that:

Kinderhandel binnen de Jeugdzorg/ Jeugdbescherming vindt plaats in 6 stappen ten bate van het pleeggezin en de Jeugdzorg:

  • een uithuisplaatsing waardoor de band tussen kind en ouders beschadigt
  • rapporteren dat het kind slecht op de ouders reageert, door stap 1 en hoe de uithuisplaatsing is gedaan
  • een psychologisch onderzoek om de onthechte relatie te observeren
  • rapporteren dat alternatieve behandelingen faalden of zullen falen
  • tijd rekken (hoe langer de uithuisplaatsing duurt, hoe moeilijker het kind terug kan)
  • naar de rechter voor een definitieve uithuisplaating op basis van het rapport, kan de juistheid niet controleren en daarmee is de kinderhandel witgewassen.

 

and request

Dat kinderhandel binnen de Jeugdzorg en Jeugdbescherming, wat mensenhandel is, bestraft wordt en wordt voorkomen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2024-12-31 
Lead petitioner:
Jennifer Clignett 
Organisation:
AstroSense, LLC 
Website:

History

Signatures

Updates

mr. dr. H.W.R. Nakad-Weststrate document **Staatsonvoeringen** 8 april 2022

Mw. mr.

+Read more...

dr. H.W.R. Nakad-Weststrate schreef een document over de Jeugdzorg in Nederland: Een wetstechnische analyse Staatsonvoeringen in Nederland op 8 april 2022.

2022-04-09

Veel nieuwe bevindingen

Het is enige tijd geleden dat ik wat heb geschreven. Graag wil ik iedereen bedanken die de laatste tijd mijn petitie hebben ondertekend!!! Het gaat om de veiligheid van elk kind en hun families en niet alleen in Nederland natuurlijk.

Het allerbeste nieuws is natuurlijk dat mijn dochter FĂ©line die sinds 13 oktober 2016 ontvoerd is weer contact met mij wilt!!! Zij was door de "pleegvader" Dave van Loenen gebrainwasht vorig jaar en wilde daarom geen contact meer met mij.

+Read more...

Ik denk dat meneer van Loenen geschrokken is van de aansprakelijkheid brief die ik hem stuurde een paar maanden geleden.

Gisteren werd ik gebeld door een mevrouw die mij vertelde dat ik een excuus brief zou ontvangen van de overheid. Leuk, maar ik had liever in 2021 mijn dochter terug gehad.

  1. Het meisje van Teteringen die gevonden werd kerst 1990, ben ik weer verder mee gekomen. Er zijn connecties die ik vond die aan Dutroux zijn verwant en vandaar uit ben ik verder gaan zoeken. Mijn gevoel zegt me, maar dat is alleen nog een gevoel, dat de Marokkaanse Moskee in Vlissingen betrokken is en een link is m.b.t. haar moord.

  2. Op het moment heb ik de vermissing van Nyat Mehari Debretsion die vermist is uit Kruiningen in Zeeland sinds 2020. Ik heb een mogelijke connectie(s) gevonden naar die beweging in Zeeland. Trouw artikel 28 november 2016 m.b.t. de sekte meldpunt UPDATE 7 februari 2022 Er is een link naar het EUSARF. Dirk Jan VAN DER PLOEG richtte in 1988 het EUSARF op met W. Hellinckx en E. Broekaart. Genealogie BROEKAART linkt naar o.a. Kruiningen.

  3. Jeroen Rietbergen ook weer zo een uit Vlissingen in Zeeland, bekende dat hij grensoverschrijdend gedrag had vertoond. Dit is natuurlijk een enorme doorbraak, want mijn ex man Erik de Jonge is familie van hem. Net als het gros van de mensen die met kinderen werken in de provincie Zeeland, familie van mijn ex man zijn > link Trouw artikel 28 november 2016 Sekte meldpunt.

Voor nu laat ik het hier even bij. Er zijn nog vele andere zaken die ik heb onderzocht, maar dat is voor een andere post.

2022-01-27

Nieuwe petitie modernisering voor betere screening Verklaring Omtrent Gedrag

Voor bepaalde beroepen wordt er van een (toekomstige) werknemer verwacht dat zij een VOG kunnen overhandigen. Informatie betreffende de achtergrond van een persoon is afhankelijk van gegevens die door derden zijn geregistreerd.

De VOG screening moet verbeterd en gemoderniseerd worden om ook vooringenomenheid art.

+Read more...

2:4 AwB te voorkomen en kwaliteit/integriteit te waarborgen op beroepsmatig niveau.

Een standaard psychologisch/psychiatrisch onderzoek en background check is achterhaald en niet meer van deze tijd in het belang van veiligheid in de maatschappij.

PETITIE: Betere, modernere screening van personen voor verklaring omtrent gedrag

2021-09-17