You, the petitioner
36038810 10160666417435595 3861848860997451776 o

Stop chemtrails nu en weermanipulatie nu

36,798 signatures

Dit is een burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het heimelijk toepassen van weermodificatie (geo-engineering) of ook wel solar radiation management of Albedo management genoemd, door middel van het sproeien van zogenaamde chemtrails en o.a. HAARP op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten. Heeft u hier voor of tegen kunnen stemmen? Piloten, doctoren en wetenschappers vertellen de waarheid over chemtrails. Via zoekmachines is er veel info en beeldmateriaal te vinden. Op universiteiten wordt openlijk college over geo-engineering gegeven. Er moet snel duidelijkheid over komen. Teken dus dit belangrijke Burgerinitiatief!

Let op, dit is GEEN complottheorie! Google het woord Chemtrails, geo-engineering of HAARP maar eens!

We vragen je dit burgerinitiatief te steunen door je handtekening te zetten. Met 40.000 handtekeningen zorgen we ervoor dat het sproeien van Chemtrails en weermodificatieprogramma's besproken moeten worden in de Tweede Kamer. Wij gaan er dan van uit dat er dan serieus onderzoek komt en er getuigen gehoord kunnen worden tijdens een "parlementaire" hoorzitting en/of enquête! Alleen al het lanceren van dit initiatief heeft de aandacht gevestigd op o.a. chemtrails. Dus we hopen dat als er veel mensen dit Burgerinitiatief tekenen, dit de druk opvoert om er NU mee te STOPPEN en de onderste steen boven te laten komen! Een parlementaire hoorzitting en/of parlementaire enquête waar betrokkenen uit binnen,- en buitenland onder ede gehoord gaan worden moet hier duidelijkheid over geven. Je kunt dit burgerinitiatief alleen tekenen als je Nederlands Staatsburger bent en ouder dan 18!

Petition

We

Dit is een burgerinitiatief om 40.000 handtekeningen te verzamelen om het sproeien van chemtrails op de agenda van de samenleving en de Tweede Kamer te zetten.

 

observe

  • Behalve in de rest van Europa en de VS wordt ook in Nederland gesproeid door vliegtuigen. Contrails blijven maximaal 5 minuten zichtbaar. Chemtrails waaieren uit en zijn langere tijd zichtbaar als melkachtige uitziende sluiers die gezamenlijk een wolkendek vormen.

  • De chemische stoffen zijn gevaarlijk voor de mens, flora en fauna. De eigenschap van deze stoffen om het optimaal functioneren van het bewustzijn van de mens te blokkeren, verstoren tevens de magnetische velden rondom de aarde en zijn waarschijnlijk mede verantwoordelijk voor de uitzonderlijke weersveranderingen.

  • De toename van bedreigende ziektes en aandoeningen aan longen en luchtwegen, huidziektes, chronische vermoeidheid is waarschijnlijk voor het grootste deel te wijten aan het sproeien van barium, deeltjes aluminium, deeltjes polyamidefibers en andere stoffen.

  • In 1995 zijn de eerste meldingen van dit fenomeen gedaan. De laatste maanden was het even rustig, maar het sproeien neemt weer toe. Het sproeien wordt waarschijnlijk gestuurd door onderdelen van geheime diensten.

 

and request

Waarom doet het parlement en de regering hieraan mee en steunt ze dit sproeien en verbiedt ze het niet onmiddellijk? Waarom heeft geen enkel lid van het parlement tot nu toe Kamervragen aan de regering gesteld? Wij willen weten waarom dit gebeurt zonder dat we hierover geïnformeerd zijn!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-03-21 
Lead petitioner:
Elbert Westerbeek 
Website:

History

Signatures

Updates

Onderzoek door Maarten Horst over Albedo Management uitgevoerd vanaf Schiphol.

Zeer interessant en onthullend Onderzoek binnen Schiphol (Sander) en Uitleg over Solar Radiation Managemen, Albedo Management.. Het bestaat en wordt uitgevoerd! En hij kreeg bezoek van de Politie en AIVD, omdat er een alarm afging in de Tweede Kamer.

+Read more...

Onderzoek naar Albedo Management valt onder de terrorisme wet. De Media mogen er niet over publiceren. https://www.youtube.com/watch?v=R7xArJY2s&feature=share&fbclid=IwAR22ifPfml4mNpYYHQozGqxfz9m6gK_0BaSE5Ox4vYN3sqpBPqOHAjM4y1c

2019-06-05

Volg nieuws over dit Burgerinitiatief ook op onze Facebook Pagina!

Volg nieuws over dit Burgerinitiatief ook op onze Facebook Pagina! https://www.facebook.com/BurgerinitiatiefHoorzittingWeermanipulatie.

2019-02-26

Vul al je gegevens in, anders is je ondertekening niet geldig! Klik ook op de link in de vervolgmail!

Misschien is het je opgevallen, maar het aantal ondertekenaars is iets terug gelopen. Dit keer is het niet het tellertje, maar de webmaster is toegekomen aan wat opschonen.

+Read more...

De ondertekenaars van mensen van wie de e-mail stuitert en die geen geldige ondertekening hebben geplaatst (alleen naam en woonplaats en verder niets) die heeft de webmaster gewist. Hopelijk kunnen we je via deze weg bereiken om je te vragen om nog eens te ondertekenen (want e-mail komt terug) en de ondertekening zal niet geaccepteerd worden door de Tweede Kamer. Vul dus al je gegevens in en je krijgt dan nog een mail met een link, die je moet aanklikken om je ondertekening definitief te maken. Je gegevens worden na het behalen van de 40.000, als de de geldigheid door het parlement is getoetst is, definitief verwijderd. Als iedereen in zijn/haar geheugen gaat graven om te bedenken met wie ze over dit burgerinitiatief gesproken hebben en die persoon eventueel even bellen om te vragen of ze wel met adres en geboortedatum hebben ondertekend. In geval van twijfel, teken gewoon opnieuw. Duplicering halen we er wel weer uit (voor zover het systeem het zelf al niet opvangt). Het is hét jaar dat we de 40.000 ondertekeningen kunnen halen. Doe je mee? Hartelijk dank voor je medewerking. Elbert Westerbeek

2019-01-05