You, the petitioner
Knipsel

Stimuleer de huishoudens die verduurzamen maar de rest en energiebedrijven niet

36 signatures

Elke bezitter van zonnepanelen dient straks te betalen voor stroom die terug geleverd wordt op het elektriciteitsnet, met belastinggeld aangelegd. U laten betalen omdat het net niet in orde is en mensen die geen zonnepanelen hebben te ontzien is pure diefstal. Salderen is politiek goedgekeurd.

Petition

We

de Nederlandse zonnepaneleneigenaren

 

establish that:

  • de overheid mensen met subsidies aanspoort om te verduurzamen
  • elektrificeren het toverwoord is om het gebruik van aardgas te verminderen
  • we in Nederland nu zover zijn dat een groot deel van de bevolking zijn geld in verduurzamende zonnepanelen heeft gestoken
  • die mensen door de energiebedrijven gestraft worden omdat deze niet genoeg verdienen
  • iemand zonder zonnepanelen, die dus niet verduurzaamt, krijgt notabene korting op zijn elektriciteit.
  • de energieleverancier het door het salderen misgelopen geld gaat ophalen bij die mensen die wel hebben ge├»nvesteerd in zonnepanelen.

 

and request

  • de energieleverende bedrijven terug te fluiten, omdat ze de rekening voor verduurzaming middels zonnepanelen neerlegt bij de groene investeerder
  • degenen die niet hebben ge├»nvesteerd ook niet met een lagere elektriciteitsrekening te compenseren, ze verduurzamen niet.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2024-10-29 
Lead petitioner:
Marco van Rooijen 
Organisation:
Huizenbezitters met zonnepanelen 

History

Signatures

Updates

Gaat niet hard met ondertekenen

De petitie tegen de terugleverkosten, welke door onze energieleveranciers als een soort boete wordt opgelegd voor het duurzaam leveren van elektriciteit, wordt niet erg hard ondertekend. Blijkbaar voelt maar een klein deel van de zonnepaneelbezitter dit als onrecht en wordt het maatschappelijk geaccepteerd dat als je verduurzaamt voor het milieu en zoals politiek gestimuleerd, dat dit de brave burger geen geld mag opleveren ten opzicht van degene die geen cent investeert.

+Read more...

Het mag natuurlijk helemaal geen geld kosten voor het energiebedrijf want die verdient anders te weinig. Uiteraard blijft de petitie online en gaat nog even door.

2024-06-06

Terugdraaien salderen

Volgens de al tariefverhogende energiebedrijven is het salderen nog steeds onhoudbaar. Dus naast betalen waarschijnlijk ook het teveel opgewekte niet meer verrekenen.

+Read more...

Pure waanzin voor een land die gestimuleerd wordt door de overheid om te elektrificeren. Deel deze petitie en breng in elk geval de discussie en u mening in de wereld

2024-05-13