U, de petitionaris
10996672 343372779192750 6078956202005319013 n

Stichting BuitenGewoon moet op de Galle Promenade blijven

443 ondertekeningen

Op de Galle Promenade 70 in Velserbroek biedt Stichting BuitenGewoon dagbesteding aan mensen met een beperking. Deze locatie dient tevens als steunpunt voor ambulante cliënten en een tal nevenactiviteiten. De gemeente Velsen wil het pand verkopen, de bestemming van maatschappelijk in wonen veranderen en Stichting BuitenGewoon geen koopoptie of recht van eerste koop geven.

Petitie

Wij

burgers van gemeente Velsen en sympathisanten,

 

constateren

dat Stichting BuitenGewoon, o.a. door het bieden van sociale werkplekken aan kwetsbare burgers, een zeer belangrijke maatschappelijke functie binnen Velsen vervult. Het pand vertegenwoordigt voor BuitenGewoon de transparantie en inclusie in de samenleving waar zij voor staan. Er is voor Stichting BuitenGewoon geen beter pand geschikt.

 

en verzoeken

de gemeente Velsen zich te houden aan het huidige bestemmingsplan en Stichting BuitenGewoon in de gelegenheid te stellen het pand direct van de gemeente te huren of huurkopen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Velsen 
Petitieloket:
Einddatum:
30-06-2016 
Petitionaris:
Dawa Stoop 
Organisatie:
Stichting BuitenGewoon 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen