You, the petitioner
10996672 343372779192750 6078956202005319013 n

Stichting BuitenGewoon moet op de Galle Promenade blijven

443 signatures

Op de Galle Promenade 70 in Velserbroek biedt Stichting BuitenGewoon dagbesteding aan mensen met een beperking. Deze locatie dient tevens als steunpunt voor ambulante cliënten en een tal nevenactiviteiten. De gemeente Velsen wil het pand verkopen, de bestemming van maatschappelijk in wonen veranderen en Stichting BuitenGewoon geen koopoptie of recht van eerste koop geven.

Petition

We

burgers van gemeente Velsen en sympathisanten,

 

observe

dat Stichting BuitenGewoon, o.a. door het bieden van sociale werkplekken aan kwetsbare burgers, een zeer belangrijke maatschappelijke functie binnen Velsen vervult. Het pand vertegenwoordigt voor BuitenGewoon de transparantie en inclusie in de samenleving waar zij voor staan. Er is voor Stichting BuitenGewoon geen beter pand geschikt.

 

and request

de gemeente Velsen zich te houden aan het huidige bestemmingsplan en Stichting BuitenGewoon in de gelegenheid te stellen het pand direct van de gemeente te huren of huurkopen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Velsen 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-30 
Lead petitioner:
Dawa Stoop 
Organisation:
Stichting BuitenGewoon 
Website:

History

Signatures