You, the petitioner

Steun het officiele Koningslied van John Ewbank

Steun John Ewbank's arrangement en alle artiesten die aan het officiele koningslied hebben meegewerkt. En zorg met ons dat dit lied op 30 april door alle positieve Nederlanders en nederlanders die nog durven dromen, wordt meegezongen. Maak door deze petititie een vuist tegen negatieve Nederlanders voor wie altijd het glas half leeg is en die zonder kennis van zaken maar van alles vinden.

Petition

We

Dutch Times: Dutch daily Reality News Online

 

observe

Dat Nederland vol zit met zwartkijkers die er een sport van maken om zonder kennis van zaken overal een negatieve mening over te hebben. In dit geval over het officiele koningslied van John Ewbank. Deze negativisten brengen door dit gedrag schade toe aan ons nationale "soldaat van Oranje gevoel" en ons gevoel van eenheid wat zijn bkroning zal hebben op 30 april, als onze nieuwe koning zal worden gekroond.

 

and request

Om ervoor te zorgen dat het officiele Koningslied ook door de politiek omarmd wordt en de boodschap van dit lied uit te dragen en alle nederlanders op te roepen om uit volle borst dit lied op 30 april mee te zingen.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2013-04-30 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Gerard de Ruyter 
Organisation:
The Dutch Times  

History

Signatures