You, the petitioner
Gaz 1990 toerpopulair %281%29

stella opoefiets elektrische fiets

stella opoefiets elektrische fiets maken. opoefiets hoort in nederland sinds vroeger al. opoefiets zijn leuke stoere fietsen


Reden van afwijzing Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

Petition

We

ongeveer 20500 handtekeningen ophalen.

 

observe

het gaat om een opoefiets stella .elektrische fiets niet veel hoeft te trappen. toch leuk op een opoefiets rond te rijden.

 

and request

het zal heel erg leuk zijn als stella een opoefiets uit brengt. dan maakt Nederland nog leuker in het straatbeeld . de opoefiets van vroeger . als optie er bij een voor rek er op , zwarte of witte banden kan kiezen . toch leuk opoefiets altijd te blijven ook over 50 jaar .

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
adviesorgaan 
Petition desk:
Closing date:
2020-04-12 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
-- 
Organisation:
info@stellafietsen.nl 

History

Signatures