You, the petitioner
Photo 1554042317 efd62f19bc95

Stel de nieuwbouw van basisscholen in Dongen niet uit

956 signatures

De geplande nieuwbouwplannen voor de basisscholen in Dongen en 's Gravenmoer dreigen op de lange baan te worden geschoven. Tijdens een onlangs gehouden raadsinformatieavond werd dit duidelijk. De gemeente geeft de financiƫle positie, de coronacrisis en de stijgende bouwprijzen aan als reden.

Petition

We

Ouders van basisschoolleerlingen in Dongen en 's Gravenmoer en andere belanghebbenden.

 

observe

  • Dat het scholenbestand in onze gemeente erg is verouderd en toe is aan vervanging om te voldoen aan de eisen van de huidige tijd.
  • Veel partijen hebben in 2018 in hun verkiezingsprogramma de nadruk gelegd op het belang van de kwaliteit van de huisvesting van het basisonderwijs.
  • Momenteel dreigt uitstel van alle zeer noodzakelijke nieuwbouwplannen.
  • Hierdoor komt verantwoord basisonderwijs in Dongen in gevaar. Dit vinden wij onacceptabel!

 

and request

De partijen in de gemeenteraad van Dongen het al jaren durende proces wat heeft geleid tot de plannen voor verantwoorde huisvesting van de basisschoolleerlingen nu niet te frustreren maar door te pakken in dit belangrijke dossier. Zorg, zonder verder uitstel, voor goede huisvesting van de basisscholen in Dongen en 's Gravenmoer. Het is hard nodig voor de toekomst van Dongen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Dongen 
Petition desk:
Closing date:
2021-09-01 
Lead petitioner:
Ouderraad JJ Anspachschool 
Organisation:
Ouderraad JJ Anspachschool Dongen 

History

Signatures