You, the petitioner

Staan de fretten straks op straat?

544 signatures

Nee, natuurlijk niet! Dat overleven ze niet. De fret is een gedomesticeerd huisdier waar we voor moeten zorgen. Helaas neemt niet iedereen die verzorging zo nauw en zijn frettenopvangen nodig.

Petition

We

Fretten-, en dierenliefhebbers van Nederland,

 

observe

dat goede frettenopvangen in Nederland onmisbaar zijn. Helaas zijn er minder goede plekken waar fretten opgevangen (kunnen) worden dan dat er fretten gedumpt of afgestaan worden. Goede opvangplekken voor fretten, zoals Natascha's Frettenopvang, kunnen niet gemist worden. Er worden helaas al teveel fretten ondoordacht aangeschaf en later op straat gezet!

Natascha's Frettenopvang veroorzaakt - zoals gecontateerd door de gemeente - geen (stank)overlast in de wijk. Zij neemt de zorg voor deze dieren op zich. Neemt u als gemeente uw verantwoording om de wettelijke zorgplicht op u te nemen?

 

and request

De Gemeente de Bilt een vergunning en/of toestemming te verlenen voor het aanhouden van een kleinschalige opvang voor (afgedankte) fretten.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
De Bilt 
Petition desk:
Closing date:
2009-08-07 
Status:
In treatment 
Lead petitioner:
Wim Brouwer 
Organisation:
Natascha's Frettenopvang 
Website:

History

Signatures

Updates

steunbetuigingen ontvangen

De gemeente De Bilt bevestigt naar aanleiding van een mail van petities.nl dat "afgelopen vrijdag er inderdaad een doos met steunbetuigingen bij de gemeente De Bilt is ontvangen. Er loopt, zoals u bekend is, op dit moment een handhavingsprocedure naar aanleiding van een klacht over Natascha's frettenopvang.

+Read more...

Gezien de status van de procedure op dit moment kan ik helaas uw vragen nog niet beantwoorden. Wanneer het college een besluit heeft genomen zal ik u nader informeren."

2009-08-07