You, the petitioner
Screenshot 20210701 150255

Spoorlijn tussen Uden-Cuijk

2 signatures

Rond 2040 zal het oude Duitse lijntje Boxtel-Wesel van Boxtel tot Uden weer hersteld worden volgens Treinreiziger.nl en OVmagazine

Dat traject zou ook ten oosten van Uden hersteld moeten worden tot aan Cuijk. op die manier heeft Uden/Noordoost Brabant zowel richting met westen/oosten een verbeterde en verduurzamende bereikbaarheid.

Petition

We

Bewoners van Uden en elders in noordoost-Brabant

 

observe

  • zoals aangegeven, zijn we blij dat in de verre toekomst de trein terug komt naar onze regio.
  • er kan nog wel een verbeterpuntje bij, door hem niet slechts tot Uden te laten rijden, maar verder naar Cuijk.
  • Op die manier kunnen mensen vanuit Uden/noordoost-Brabant niet alleen sneller naar het zuiden en het westen reizen, maar ook naar het oosten en het noorden.
  • Ook zullen op die manier veel meer mensen de auto kunnen laten staan, en niet meer alleen afhankelijk te zijn van de bus.

 

and request

de oude lijn Boxtel-Wesel niet slechts tot aan Uden te herstellen, maar nog 20 kilometer langer tot aan Cuijk. Zodat Uden/Noordoost Brabant niet alleen naar Boxtel en verder per trein kunnen reizen, maar Cuijk en verder zodat we veel beter ontsloten zijn op het spoornetwerk.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Lead petitioner:
Tim Sekac 

History

Signatures