You, the petitioner

Snelvaarstrook Oldambtmeer

453 signatures

De bedoeling is om een snelvaarstrook te realiseren op het Oldambtmeer. Hier is het dan mogelijk om sneller te varen dan de nu toegestane 12 km/u.

Petition

We

Booteigenaren, watersportliefhebbers, waterskiƫrs, recreanten, jetski's.

 

establish that:

Dat het momenteel niet toegestaan is om op het Oldambtmeer sneller te varen dan 12 km/u. Wij zouden graag de mogelijkheid krijgen om sneller te mogen varen dan deze 12 km/u en zo de mogelijkheden van het gebied optimaal te benutten.

 

and request

Om in overleg treden om te zien wat de mogelijkheden zijn om deze wens uitvoerbaar te maken en de mogelijkheid te creƫren om sneller te varen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Groningen 
Petition desk:
Closing date:
2016-10-15 
Lead petitioner:
Havenmeester Blauwestad 
Organisation:
Snelvaar Verening Oldambtmeer 
Website:

History

Signatures

Updates

Over de 300

We hebben al meer dan 300 ondertekenaars in iets meer dan 24 uur. Zeer hoopgevend en het geeft aan dat er een breed draagvlak voor is. Einddatum staat op 8 augustus maar ik denk eraan om deze een maand naar voren te halen. Blijf ondertussen je varende vrienden en kennissen enthousiast maken voor deze petitie.

+Read more...

Hoe meer handtekeningen hoe groter de impact.

2016-05-12