You, the petitioner

Snelle doorstart van PSYTREC is nodig

6,247 signatures

PSYTREC richt zich exclusief op de behandeling van Posttraumatische Stress-stoornis (PTSS), met name complexe PTSS, waarbij meerdere trauma’s tegelijkertijd een ondermijnende rol spelen.

Het is een innovatieve, unieke behandeling en het grootste traumacentrum in Europa.

Petition

We

(Oud-)cliënten van PSYTREC, naasten van cliënten, werknemers en overigen

 

observe

  • Dat PSYTREC helaas 5 maart 2019 faillissement aan heeft moeten vragen waardoor er nu velen gedupeerden zijn waarbij behandeling onderbroken wordt of helemaal niet kan plaatsvinden.

  • Een behandeling voor complexe ptss, waarbij na behandeling 70% PTSS-vrij is, verdient een snelle doorstart.

 

and request

op te staan voor de belangen van alle oud, huidige en toekomstige cliënten van psytrec. Het is van belang dat er zo snel mogelijk een doorstart komt.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
zelfstandig bestuursorgaan 
Petition desk:
Closing date:
2019-05-05 
Lead petitioner:
Sanne van Delft 

History

Signatures

Updates

Geweldig nieuws

Zojuist is bekend geworden dat psytrec een doorstart gaat maken! Hoe of wat we met deze petitie gaat doen en hoe de toekomst van psytrec eruit gaat zien is nog niet helemaal duidelijk. We houden u op de hoogte!.

2019-03-13

Doorstart PSYTREC noodzakelijk!

Het grootste psychotraumacentrum in de wereld verdient een snelle doorstart, kom op voor de belangen van alle ptss-patiënten in Nederland!.

2019-03-06