U, de petitionaris

Sigrid Kaag moet opstappen.

Helaas, uw petitie heeft geen herkenbare afzender. Anonieme petities zijn niet toegestaan op petities.nl. Het is noodzakelijk om de afzender te weten zodat de ontvanger van de petitie weet met wie er contact opgenomen moet worden. Ook journalisten die aandacht willen geven aan de petitie willen we (met uw toestemming) door kunnen verwijzen naar een woordvoerder. U kunt uw gegevens alsnog aanpassen en daarna opnieuw het openstellen van uw petitie aanvragen. Uw gegevens hoeven niet openbaar bij de petitie te staan als u daarvoor kiest.

Uw gegevens bereikt u na inloggen onder 'Mijn Profiel'.

Onder 'Bewerk de details' bij een petitie kunt u beslissen hoe u voor de buitenwereld zichtbaar wilt zijn. Daar kunt u ook een gelegenheidsadres om e-mail over de petitie te ontvangen zodat u dit gescheiden kunt houden van uw reguliere e-mail. Gebruikt u wel uw gewone e-mailadres om een petitie mee te starten! Dit is belangrijk voor wachtwoordherstel, een urgente vraag van ons of een journalist en andere belangrijke zaken.

U kunt dus een petitie starten zonder bekend te zijn voor de buitenwereld.

Eventueel kunt u ook uw gegevens mailen naar webmaster@petities.nl Vergeet u niet om uw petitie weer uit 'concept' te halen en te kiezen voor het openen van de petitie.


Mvr. Sigrid Kaag moet opstappen na het #Me-Too schandaal bij D66.

Petitie

Wij

Wij vinden dat Mvr. Sigrid Kaag op moet stappen na het #Me-Too schandaal dat bij haar partij D66 heerst.

 

constateren

Wij constateren dat Mvr. Sigrid Kaag geen orde kan houden in haar eigen partij en dat er een onveilige werksfeer is bij D66.

 

en verzoeken

Wij verzoeken dat Mvr. Sigrid Kaag opstapt als politiek leider van D66.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
21-07-2022 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Piet de Fries 

Geschiedenis

Ondertekeningen