You, the petitioner
20230331 173910

Renovatie Plantage

11 signatures

Buurtbewoners hebben een ander idee voor een ontwerp waarbij er 3 ipv 1 extra parkeerplek gerealiseerd kunnen worden, wat wenselijk is aangezien er straks niet meer bij de huizen geparkeerd kan worden. Ook vinden wij het ontwerp van de buurtbewoners gebruiksvriendelijker.

Petition

We

Bewoners van Plantage nummer 1 tot en met nummer 54.

 

establish that:

  • Dat het ontwerp zoals voorgedragen door buurtbewoners twee extra parkeerplaatsen oplevert ten opzichte van het aangepaste ontwerp van de gemeente.
  • Dat dit wenselijk is om parkeerproblemen en foutparkeren te voorkomen aangezien er straks niet meer bij de huizen geparkeerd kan worden.
  • Dat het ontwerp van de buurtbewoners de door de gemeente aangedragen doelstellingen waarborgt, gebruiksvriendelijker is, en prima uitvoerbaar is.

 

and request

Om het idee van de buurtbewoners uit te voeren in plaats van het aangepaste ontwerp van de gemeente.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Lelystad 
Petition desk:
Closing date:
2023-04-05 
Lead petitioner:
Ilse Boekhoven 

History

Signatures

Updates

Bedankt!

Bedankt mensen!

Omdat het niet voor iedereen mogelijk was om de petitie online te ondertekenen zijn wij ook langs de deuren gegaan. Op een paar adressen na, waar niemand thuis was, heeft iedereen zijn of haar handtekening gezet. Alle handmatig verzamelde handtekeningen hebben wij ingeleverd bij de gemeente. Deze petitie sluit vandaag.

+Read more...

De online verzamelde handtekeningen zullen wij ook inleveren.

Hartelijk bedankt namens de bewoners van de Plantage, hofje nummer 1 tot en met nummer 54, Stella Toren en Ilse Boekhoven.

2023-04-05