You, the petitioner
Naamlooszz

Red ziekenhuis MC Emmeloord, Lelystad en Dronten

15,833 signatures

Als burger kom ik op voor burgers en personeel van genoemde ziekenhuizen, deze dreigen te sluiten! Allemaal tekenen alstublief, het kan niet zo zijn dat ze dicht gaan.

Petition

We

burgers en personeel

 

observe

  • de ziekenhuizen van de MC groep in Emmeloord, Lelystad en Dronten, dreigen te sluiten!

  • het kan niet zo zijn dat mensen langer moeten reizen voor medische zorg etc... mensen moeten in welke omstandigheden dan ook het ziekenhuis kunnen bereiken!

  • het kan ook niet zo zijn dat het personeel straks geen werk meer heeft

  • we hebben elkaar nodig, zowel de patiënten als de medewerkers

 

and request

de ziekenhuizen van de MC Groep moeten open blijven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2019-01-22 
Lead petitioner:
jolanda w 
Organisation:
burger 
Website:

History

Signatures

Updates

handtekeningen worden maandag 29-10 aangeboden

handtekeningen worden aangeboden bij het hoofdkantoor van zilveren kruis in Leiden ! Achmea kiest ervoor om de ziekenhuizen kopje onder te laten gaan. Het is tijd voor actie! Op 29 oktober 16:00 uur kantoor van Achmea in Leiden (Dellaertweg 1).

Kom ook !.

2018-10-28

vestigingen van de bankroete MC IJsselmeerziekenhuizen kunnen in ieder geval voorlopig openblijven

De vestigingen van de bankroete MC IJsselmeerziekenhuizen kunnen in ieder geval voorlopig openblijven. De rechter-commissaris van de rechtbank Midden-Nederland heeft daarvoor toestemming gegeven.

+Read more...

Deze houdt toezicht op de curatoren en de wijze waarop zij het faillissement afwikkelen.

De rechter-commissaris constateert dat er een situatie is waarbij ”voorlopig een verantwoorde voortzetting mogelijk is”. Dit is ”dankzij de inzet van de curatoren, het zeer betrokken personeel en de hulp van de omliggende ziekenhuizen”, aldus een bericht van de rechtbank vrijdag. Ook is er financiële steun van de zorgverzekeraars, waaronder het Zilveren Kruis.

2018-10-26

super reaktie

Beste Jojo,

Wij hebben als SP-afdelingen Lelystad, Dronten en NOP besloten jouw petitie te gaan ondersteunen. We delen jouw mening dat er best gezegd mag worden hoe hard de medewerkers zich inspannen en dat zij het niet verdienen om nu zonder baan en loon te zitten. Ook hebben de inwoners van Flevoland recht op goede zorg dichtbij, en dus mag het ziekenhuis niet sluiten! We zullen de komende dagen meer actie voeren om mensen te vragen jouw petitie te tekenen. Als je vragen hebt kun je mijn gegevens vinden op de site van SP-Lelystad.

Groeten, Alexander Sprong .

2018-10-26