You, the petitioner

Red onze conciërges

326 signatures

Door een bezuinigingsmaatregel moet de conciërge op vele scholen verdwijnen. De conciërges hebben een zogenaamde id-baan die vanaf heden niet meer gesubsidieerd worden. Deze mensen staan dus vanaf 1 augustus op straat en onze kinderen hebben geen conciërge meer. Minder veiligheid en andere zaken dus.

Petition

We

Als ouders, leraren, kinderen en conciërges vragen wij u allen massaal te tekenen.

 

observe

De conciërge is van wezenlijk belang. Hij verricht allerhande diensten die anders op de schouders van de leraren terecht komen. Dit houdt in dat het ten koste gaat van onderwijs en van alle uitstapjes en het participeren aan vele sportactiviteiten zoals de avondvierdaagse. Bovenal zorgt de conciërge voor veiligheid. Hij/zij is namelijk veelal in het bezit van een BHV-diploma en kinder EHBO. Kortom, teken allemaal en laat de conciërge op onze scholen.

 

and request

Om alle mensen met een id-baan te behouden. Laat de subsidie intact en giet wellicht de id-baan in een nieuw jasje met nieuwe voorwaarden. Deze mensen zijn van maatschappelijk belang. Ze werken met een arbeidshandicap en zijn in het reguliere arbeidsproces niet welkom.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Apeldoorn 
Petition desk:
Closing date:
2011-10-16 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Gerrie de Jongh 
Organisation:
Namens Basisschool het Gilde  

History

Signatures