You, the petitioner
There is news!
Maxresdefault

Red het Spookslot

1,582 signatures

Maak van 2022 niet nóg een horrorjaar! De Efteling kondigde tot onze grote schrik aan dat Het Spookslot na de zomer dit jaar gesloopt wordt en plaats maakt voor een nieuwe attractie en hotel. Wij zijn tegen dit besluit en willen ons inzetten voor het behoud van de attractie, al dan niet in het park!

Petition

We

De decennia lange, trouwe Eftelingfans

 

observe

dat Het Spookslot voorgoed zal verdwijnen uit het park

 

and request

de Efteling om hun besluit te herzien en de nieuwe attractie te laten bouwen op een locatie elders, waar het niet ten koste gaat van de authentieke, iconische en hoogst nostalgische attracties van het park.

Mochten de bouwplannen ondanks alles toch doorgaan, verzoeken wij de culturele instellingen - evenals overheidsorganen die betrokken zijn bij het financieren van de aankoop van een schilderij van 150 miljoen - zich in te zetten voor het behoud ervan.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
erfgoedinstelling 
Petition desk:
Lead petitioner:
Julia Derksen 

History

Signatures

Updates

Oproep: Teken de andere petitie!

Beste allemaal,

Het is inmiddels even geleden dat ik deze petitie heb opgezet. Ondertussen is er veel gebeurd, hebben veel mensen contact opgenomen en hebben we samen veel actie ondernomen.

+Read more...

Zo zijn we onder andere in contact geweest met Bond Heemschut, die zich ook willen inzetten voor het behoud van het Spookslot als erfgoed.

Ook ben ik al enige tijd in contact met wat andere verschillende mensen, waaronder de petitionaris van de andere petitie "Stop de sloop van het Spookslot".

Die petitie zit ondertussen aan de 9648 ondertekeningen! Wellicht zal het ons gemeenschappelijk doel helpen als allen van jullie (die zijn petitie nog níet getekend hebben) deze ook tekenen - om zo over de 10.000 handtekeningen te komen bij in ieder geval één petitie.

Link: https://www.petities.com/stopdesloopvanhet_spookslot

Bij voorbaat dank en ik zal bij ontwikkelingen of goed nieuws jullie weer op de hoogte houden!

Met vriendelijke groet,

Julia Derksen

2022-05-14