You, the petitioner
Img 6834

Red de bomen aan de Schipluidenlaan

113 signatures

De Gemeente Amsterdam bereidt zich voor op het kappen van de laatste oude bomen aan de zuidkant van de Schipluidenlaan, om plaats te maken voor een voetgangersbrug. Het ontwerp en/of de locatie van de brug zou echter ook aangepast kunnen worden, opdat deze mooie bomen behouden kunnen blijven.

Petition

We

bewoners van de Schipluidenlaan en het Wilhelminaplein in Amsterdam

 

observe

dat deze oude en hoge bomen niet zomaar vervangen kunnen worden met nieuwe, jongere bomen zodra de bouwwerkzaamheden afgerond zijn. We zijn al tientallen bomen verloren aan de bouw van nieuwbouwprojecten en de straat dreigt totaal te verstenen. Deze laatste bomen brengen sfeer aan de wijk, verkoelen haar in de zomer en bieden bescherming tegen fijnstof, waarvan hier veel bronnen zijn. Wij hechten waarde aan de bomen

 

and request

dat de gemeente de plannen van de voetgangersbrug herziet, zodat de bomen behouden kunnen blijven. Laten we de Schipluidenlaan koel en leefbaar houden!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2022-09-02 
Lead petitioner:
Maarten Slagter 

History

Signatures

Updates

Stemt u alstublieft niet anoniem!

U moet het zelf weten natuurlijk, maar de petitie komt wellicht geloofwaardiger over als u uw naam erbij zet. Hartelijk dank alvast..

2022-07-05

Poster in de maak

Ik heb een postertje ontworpen om in de entreehallen van de verschillende gebouwen hier te hangen, met een QR-code naar deze petitie erop. Ik kan jammer genoeg geen plaatje laten zien hier..

+Read more...

Als je wilt helpen met het ophangen van de posters vandaag, geef me dan even een seintje :)

2022-07-05