You, the petitioner
Cos

Red Christelijke Opleidingsschool van de sloop

567 signatures

De Christelijke Opleidingsschool in Katwijk aan Zee is een uniek voorbeeld van architectuur uit de tijd van de wederopbouw. Het schoolbestuur wil de school en naastgelegen gymzaal slopen. Dit mag niet gebeuren. De school moet de status van gemeentelijk monument krijgen om daarmee sloop te voorkomen.

Petition

We

inwoners van Katwijk en omgeving, oud-leerlingen en bezorgde ouders

 

establish that:

  • dat het schoolbestuur van de Christelijke Opleidingsschool aan de Parklaan in Katwijk aan Zee plannen heeft om de school en de naastgelegen gymzaal te slopen.
  • dat er al genoeg is afgebroken in Katwijk, ook gebouwen uit de naoorlogse periode van de wederopbouw.
  • dat met dit gebouw nog iets van de architectuur uit de naoorlogse periode van de wederopbouw te redden en te restaureren is.

 

and request

  • van de Christelijke Opleidingsschool een gemeentelijk monument te maken,
  • dit unieke pand ongemoeid te laten en te zoeken naar andere oplossingen voor de huisvesting van de huidige school. Laat de Christelijke Opleidingsschool niet verloren gaan!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Katwijk 
Petition desk:
Closing date:
2021-06-15 
Lead petitioner:
Adri van Beelen 
Website:

History

Signatures

Updates

Sluitingsdagen 2 weken verlengd

Het is nog tot 15 april 2021 mogelijk om de petitie te tekenen tegen de sloop van de Christelijke Opleidingsschool in Katwijk. De termijn die aanvankelijk liep tot 30 maart is met twee weken verlengd.

2021-03-29