You, the petitioner
7

Realiseer een hondenspeelveld in Almere Poort

17 signatures

In het bestemmingsplan hebben wij ruimte gevonden voor het plaatsen van een hondenspeelveld vlakbij treinstation Almere Poort. Omwonenden staan welwillend tegen het initiatief, maar voor het initiatief moet het bestemmingsplan worden aangepast.

Petition

We

bewoners van Almere-Poort

 

observe

  • dat er in de nieuwbouwwijken en het nieuw ontwikkelde gebied rondom station Poort geen ontmoetingslocatie is waar honden uitgelaten kunnen worden.

  • dat Almere-Poort in het structuurplan is opgenomen als stedelijk gebied en vrije gebieden worden volgebouwd.

  • een toegevoegde waarde in het vergroten van de sociale cohesie en het voorkomen van excrementdumpingen van huisdieren rondom looppaden in de wijk en omliggende wijken.

 

and request

om het bestemmingsplan dusdanig aan te passen dat het (onder)houden van een hondenspeelveld, inclusief dispensers voor hondenexcrementzakjes mogelijk is op een strook grond dat nu nog geen noemenswaardige bestemming heeft. Het betreft een strook grond direct naast het treinspoort in de wijk Olympiakwartier-West ter hoogte van treinstation Almere-Poort.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2021-06-13 
Lead petitioner:
Danny Hopman 
Organisation:
Bewonersvereniging Zandpoort 

History

Signatures