You, the petitioner
Ce2acac9 53ef 4189 8511 e375cb402d6d

Preventieve en essentiële Mondzorg in de basisverzekering

509 signatures

Goede MondZorg dient bereikbaar te zijn voor iedereen. Je mondgezondheid is belangrijk. Voor je weerstand, om goed te kunnen functioneren en om nare aandoeningen en ziektes te voorkomen. Belangrijk voor ieder mens individueel, maar ook voor onze samenleving. Door preventieve mondzorg en essentiële behandelingen zoals het bestrijden van cariës op te nemen in de basisverzekering wordt goede mondzorg ook (weer) bereikbaar voor mensen met een kleine portemonnee. Daarmee kunnen we de kosten van onze zorg in de toekomst beperken.

Petition

We

voorstanders van goede preventieve mondzorg met oog voor de patiënt, tandartsen, mondhygiënisten, tandprothetici, assistenten en overige medewerkers in mondzorg- en tandheelkundige praktijken.

 

observe

Dat een goede mondgezondheid momenteel niet (meer) bereikbaar is voor iedereen omdat voor velen de kosten van de mondzorg te hoog zijn

 

and request

preventieve mondzorg en essentiële tandheelkundige behandelingen op te nemen in de basisverzekering

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2021-06-01 
Lead petitioner:
Jan Henk Nawijn 
Organisation:
De Lieve Tandarts 
Website:

History

Signatures

Updates

165 ondertekeningen

N drie dagen mogen we inmiddels 165 ondertekenaars complimenteren. Hartelijk dank.

+Read more...

Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn ook anderen te mobiliseren? Check ook https://www.delievetandarts.nl/petitie-mondzorg-in-de-basisverzekering/

2020-10-25