You, the petitioner
Slotermeerlaan waaiafval

Plastic tasjesverbod op markt Plein '40 - '45

346 signatures

De markt op Plein '40 - '45 is één van de grootste veroorzakers van zwerfvuil in West. De miljoenen tasjes en ander vuil dat dagelijks wordt achter gelaten neemt de wind kilometers mee. Dit zorgt voor grote ecologische en economische schade. Het is tijd om het probleem bij de wortel aan te pakken.

Petition

We

Bewoners, buren, ondernemers, winkelend publiek, marktmensen en gemeenteambtenaren

 

observe

dat zwerfvuil rondom Plein '40 - '45 wordt grotendeels veroorzaakt door plastic tasjes van de markt. Het vuil wordt kilometers lang meegenomen door de wind en belandt in bomen, struiken en slootjes. Dit zorgt voor ecologische en economische schade en geeft bewoners een onveilig gevoel. Ook is het richting onze jeugd een slecht voorbeeld, als we willen dat ook zij hun troepjes opruimen.

 

and request

voor een verbod op plastic tasjes op de markt, omdat alle andere initiatieven onvoldoende hebben gewerkt. Het is nu tijd om het probleem bij de wortel aan te pakken. Als de markt en de buurt er om heen schoon wordt, profiteert iedereen daarvan

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Amsterdam 
Petition desk:
Closing date:
2019-07-16 
Lead petitioner:
bas boing 
Website:

History

Signatures