You, the petitioner
Jpcoen

Plaats J.P. Coen terug op zijn sokkel

683 signatures

Plaats J.P. Coen terug! Een tegenpetitie van een andere in Hoorn. Omdat veel mensen reageren op die andere, om hun ongenoegen te uiten, terwijl zij eigenlijk ongewild steun betuigen!

Petition

We

Nederlanders die onderdak bieden aan het Internationaal Strafhof in Den Haag

 

establish that:

dat medelandgenoten een modderfiguur slaan, door een petitie te starten, om te voorkomen dat een standbeeld word teruggeplaatst!

 

and request

Wij eisen, dat het beeld in Hoorn gewoon op zijn sokkel wordt teruggeplaatst. Tevens eis ik, dat petities.nl een reactie laat plaatsen, zonder dat dit ongemerkt steun biedt aan de petitionaris!

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Stichting Petities.nl 
Petition desk:
Closing date:
2016-12-09 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Danny de Groot 

History

Signatures

Updates

Teken de petitie alleen als u het eens bent

Onderstaande persoon reageerde vandaag op de petitie. Deze persoon heeft blijkbaar niet de volledige stelling gelezen. Om heel eerlijk te zijn: Ik kom niet uit Hoorn en ken er ook niets, maar (dit stukje is heel belangrijk) de reden dat ik deze petitie ben gestart heeft niets te maken met het standbeeld, althans heel weinig. De reden dat ik deze petitie gestart ben, is vanwege het feit, dat de Telegraaf een link stuurde, naar een andere petitie (waar dit een tegenpetitie van is). Nu lees ikzelf de Telegraaf en eerlijk gezegd is het niet altijd het meest snuggere publiek, dat deze krant leest (dat blijkt ook uit wat ik nu ga zeggen): Als je op Petities.nl een petitie besluit te tekenen (al is het alleen al om een reactie te plaatsen), DAN ONDERSTEUN JE OOK DEZE PETITIE!!! Toen ik die andere petitie bekeek, waren er dan ook grotendeels reacties, die deze petitie afkeurden (9 van de 10 personen waren tegen deze petitie). Anders gezegd: Om op bovenstaande persoon terug te komen: Als je het niet eens bent met deze petitie, teken dan de andere petitie met de reden erbij en ONDERSTEUN NIET DEZE PETITIE...

+Read more...

Als petitionaris kan ik reacties helaas niet verwijderen, maar ik zal dit navragen bij petities.nl. Maar mensen, lees eerst de regels, voor u iets tekent. Als u het niet met de petitie eens bent, teken de petitie dan niet!

2011-09-14