You, the petitioner
57aa244e 4342 4b8f bf33 3e5957aea296

Plaats een hek om de nieuwe hondenspeeltuin in Groningen

64 signatures

De gemeente zal de nieuw aan te leggen hondenspeeltuin niet met een hek omheinen, maar met een “natuurlijke barrière” in de vorm van een haag.

Voor speelse honden en honden met een jachtinstinct is dit geen optie, omdat er maar 1 vogel/kat/konijn voorbij hoeft te komen, of je hond is weg.

Petition

We

enthousiaste hondenbezitters die érg graag onze hond(en) in de nieuwe hondenspeeltuin laten loslopen

 

establish that:

  • Dat een zogenaamde “natuurlijke barrière” in de vorm van een haag, niet voldoende zal zijn om onze hond(en) met een gerust hart te laten loslopen in de speeltuin.

  • Wanneer een hond speels is, of een jachtinstinct heeft, zal een haag niet voorkomen dat hij/zij bij het zien van een kat/konijn/vogel, “ontsnapt” uit de speeltuin (ongeacht hoe goed de hond normaliter ook luistert).

 

and request

een hek te plaatsen met een hoogte van minimaal 1,50 meter rondom de gehele speeltuin met een dubbele toegangsdeur/sluis.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Groningen 
Petition desk:
Closing date:
2020-06-16 
Lead petitioner:
Annemieke 
Website:

History

Signatures