U, de petitionaris

Petitie voor het behoudt van de SS

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, uw petitie gaat over een privékwestie. Daar is petities.nl niet voor. Deze website is voor petities aan de overheid op grond van artikel 5 in de Grondwet.

U kunt daarvoor een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.

Maar als deze kwestie groter is en een structureel probleem betreft, dan is het zeer welkom op petities.nl. Formuleert u het dan zo dat deze individuele kwestie een illustratie is voor het grotere probleem en maak duidelijk dat dit meer mensen aangaat.


Vrienden ik trek aan de bel

De toekomst van de Sleeuwijkse schuur is niet langer veilig. Uit betrouwbare bronnen heb ik vernomen dat in toekomstige bouwplannen van Bart en Iris geen ruimte is voor de Ss.

Petitie

Wij

De leden van de Staten Generaal der 13 verenigde Augurke Klappers:

 

constateren

Ik constateer dat de verwijdering van de Ss een zware inbreuk zou zijn op zowel de mentale- als de fysieke gezondheid als ook het welzijn van het collectief geheugen.

 

en verzoeken

Met het oog op behoudt van cultuur, pittoreske architectuur en fenomenale jeugdherinneringen vraag ik jullie deze petitie te ondertekenen.

Bij 10 ondertekeningen wordt deze aangeboden aan Bart en Iris om ons Sleeuwijkse Schuur te redden van ondergang. Hartelijk dank

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
zelfstandig bestuursorgaan 
Petitieloket:
Einddatum:
31-05-2021 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
---  

Geschiedenis

Ondertekeningen