You, the petitioner
Csm bakken legen in zomer 319c5796b3

Petitie tegen het plan van de Gemeente Almere over de afvalstoffenregeling

12,157 signatures

De gemeente Almere wil de afvalstoffen regeling gaan veranderen. Dit betekent meer betalen, minder service. Zo moeten wij straks zelf ons papier en snoeiafval wegbrengen, betalen voor het ophalen voor grofvuil en gaan de milieustraten minder vaak open terwijl we meer moeten betalen.

Petition

We

Als inwoners van Almere zijn tegen de nieuwe plannen van de B&W over de afvalstoffenregeling.

 

observe

Veel inwoners zijn het niet eens met de nieuwe plannen mbt de afvalstoffenregeling. Zo moeten wij zelf oud papier en snoeiafval gaan wegbrengen naar de milieustraten terwijl die minder vaak open gaan. Worden afvaldumpingen minder snel opgeruimd wat resulteert in meer zwerfafval en gaan meerpersoonshuishoudens nog meer betalen. Ook moeten we gaan betalen voor ophalen van grofvuil wat resulteert in nog meer dumpingen. Onvoorstelbaar.

 

and request

Wij verzoeken de plannen van de nieuwe afvalstoffenregeling niet door te voeren en in plaats daarvan te kijken naar een plan dat voor zowel de Gemeente als voor de inwoners acceptabel is, bijvoorbeeld door middel van een enquĂȘte onder inwoners. Hierdoor kan er in overleg en in samenspraak van beiden tot een nieuwe afvalstoffenregeling gekomen worden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Almere 
Petition desk:
Closing date:
2020-07-15 
Lead petitioner:
Amber de Kroon 
Website:

History

Signatures

Updates

Onze petitie werpt zijn vruchten af!

De voorstellen van het Almeerse college van burgemeester en wethouders om de afvalinzameling in de stad drastisch te veranderen, kunnen nu al rekenen op veel kritiek. Een petitie tegen de plannen was (...) lees verder.

2020-04-16