You, the petitioner
Petitie

Parkeren Walburgpassage zone 1 Weert

184 signatures

Teken de petitie om in actie te komen tegen de besluiten van de gemeente Weert t.a.v. het parkeerabonnement Zone 1+garages. De tarieven voor het gebruik van het parkeerdek Walburgpassage en Kromstraatgarage zijn vastgesteld op €570,- per jaar, ingaande 6 december 2010. Teken dus nu deze petitie!

Petition

We

bewoners, ondernemers en/of vergunninghouders parkeerabonnement zone 1 + garage, binnenstad Weert

 

observe

dat de beoogde plannen t.a.v. het verhogen van de tarieven voor het parkeren op de Walburgpassage en Kromstraatgarage onacceptabel zijn. Op 6 december 2010 zal het achteraf betaald parkeersysteem in gebruik worden genomen en zullen de vergunninghouders zone 1 elders moeten parkeren. De vergunninghouders kunnen uitsluitend door het bedrag van €570,- per jaar te betalen, op genoemde plaatsen blijven parkeren.

 

and request

de gemeente Weert, om het beoogde tarief bij te stellen naar een acceptabel niveau. Nu worden de bewoners en ondernemers gedwongen om elders te parkeren en wordt de loopafstand van en naar het woon-werk adres te groot en tevens onveiliger. Verder heeft de gemeente dit besluit in april 2010 genomen en zijn deze plannen slecht tot niet gecommuniceerd met de betrokkenen. De bewoners en ondernemers, hebben geen inspraak gehad in deze beslissing.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Weert 
Petition desk:
Closing date:
2011-02-27 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Lou Fijten 

History

Signatures