U, de petitionaris
C2b3730951ecfbc03e19624955ed501e

Parkeervergunning voor bewoners moeten gratis verleend worden door gemeente

185 ondertekeningen

Alle bewoners in Bloemhof moeten automatisch een gratis eerste parkeervergunning krijgen als de bewoner dat wil! Alle bewoners hebben het recht om hun auto te kunnen parkeren in de wijk. zonder dat het ons honderden euro's hoeven te kosten! Deze beslissing van de gemeente is totaal niet realistisch.

Petitie

Wij

Bewoners van Bloemhof, Rotterdam.

 

constateren

  • Dat de gemeente Rotterdam voorbij gaat aan de wens van de bewoners om in Bloemhof als bewoners te kunnen parkeren

  • Dat de bewoners met een auto hierdoor worden benadeeld. bewoners zitten op lange wachtlijsten en komen niet snel aan een Parkeervergunning waardoor kosten enorm hoog oplopen.

  • Voor bewoners die nu door corona thuis moeten werken is het betaald parkeren niet betaalbaar! Vooral als het betaald parkeren vanaf 1 december tot 23:00 uur is.

 

en verzoeken

  • Dat er een tijdelijke passende betaalbare oplossing komt voor alle bewoners die op een wachtlijst staan. Tot er een werkelijke logische oplossing is voor ons als bewoners.

  • Dat de door de gemeente geconstateerde parkeerproblemen op een andere wijze, en in goed overleg met de bewoners wordt aangepakt.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Rotterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
19-02-2022 
Petitionaris:
C. Lie Meyer 

Geschiedenis

Ondertekeningen