U, de petitionaris
Twitterprofiel defgreen

Pak pesten harder aan

804 ondertekeningen

Kinderen worden al snel slachtoffer van gepest en getreiter. Maar volgens de Nederlandse wet is pesten pas strafbaar als je bedreigd of gediscrimineerd wordt. Iemand die dus elke dag wordt uitgescholden kan geen aangifte doen. Hier moet snel verandering in komen.

Petitie

Wij

slachtoffers, ouders, familie, psychologen, leraren, wetenschappers, organisaties, van gepeste kinderen/volwassenen

 

constateren dat:

dat te veel kinderen in Nederland worden gepest. Hierdoor worden de kinderen banger en onzekerder. Volgens de Nederlandse wet is pesten niet strafbaar. Pesten heeft echter wel grote gevolgen.

 

en verzoeken

Dat het probleem "pesten" harder aangepakt wordt. Daarnaast moet er meer aandacht voor dit probleem komen in het onderwijs.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
01-07-2016 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Jeffrey Arenz 
Organisatie:
Skizzle Nederland 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

We gaan voor de 5.000 ondertekeningen!

Beuningen - De petitie voor een hardere aanpak is verlegt naar 1 januari 2013. Wij willen in de tussentijd meer dan 5.000 ondertekeningen zien om te halen om de politiek te overtuigen.

+Lees meer...

Momenteel hebben we er iets meer dan 500 en dat is te weinig om naar de Tweede Kamer te gaan.Als het lukt om voor 1 januari 2013 meer als 5.000 ondertekeningen te behalen, gaan wij op 2 januari 2013 richting de tweede kamer. Jeffrey Arenz (Oprichter Skizzle Nederland) zal de petitie zelf brengen.

Ga naar skizzle.nl
14-05-2012