You, the petitioner
Img 8304 %282%29

Werk samen aan een Waterlab voor de Toekomst in Den Haag

31 signatures

We vragen overheden en kennisinstituten om samen te werken met ons Waterlab voor de Toekomst. Jong en oud bouwen in Den Haag een laboratorium om te experimenteren wat klimaatverandering voor de stad betekent. Daarnaast maken we een paviljoen met projecten voor een klimaatbestendige en eerlijke stad.

Petition

We

jongeren, middelbaren en ouderen die bij willen dragen aan een klimaatbestendig en eerlijk Nederland

 

establish that:

  • Dat nieuwe energie, creativiteit en samenwerking nodig zijn om ervoor te zorgen dat droog wonen in een gezonde omgeving voor ons allemaal mogelijk blijft.

  • Dat jongeren en ouderen in Den Haag begonnen zijn met het Waterlab voor de Toekomst. Hierin komt een laboratorium om te experimenteren wat klimaatverandering voor de stad betekent, en een paviljoen waarin we werken aan projecten voor een klimaatbestendige, duurzame en eerlijke stad.

 

and request

overheden, onderwijsinstellingen, kunstinstellingen, kennisinstituten en fondsen om met ons samen te werken bij het maken van het Waterlab voor de Toekomst.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2023-06-11 
Lead petitioner:
Hermen Smit 
Organisation:
Waterlab voor de Toekomst 
Website:

History

Signatures