U, de petitionaris
Petitie

Open verbinding Sint Antoniuslaan-Parallelweg Maastricht

24 ondertekeningen

Sinds een aantal jaar is de verbinding tussen de Sint Antoniuslaan en de Parallelweg (beiden tweebaansstraten) afgesloten. Volgens de gemeente is dit om het verkeer rond het station te verbeteren. De residentiele buurt ernaast met éénbaanswegen vind hier echter al jaren overlast van.

Petitie

Wij

De bewoners van Sint Maartenspoort te Maastricht

 

constateren

dat het sluiten van de verbinding tussen de Sint Antoniuslaan en de Parallelweg overlast van veel te snelle auto's veroorzaakt in de nabije buurt, en een gevaar vormt voor kleine kinderen die er spelen. Er is een perfecte tweebaansweg afgesloten, wat verkeer forceert door een buurt te rijden waar als er tegenliggend verkeer is, je moet hopen dat je snel een parkeerplaats in kan duiken om de ander langs te laten.

 

en verzoeken

de afsluiting van de verbinding tussen Sint Antoniuslaan en Parallelweg teniet te doen, om zo de doorstroom van het verkeer te verbeteren, en de kleine kinderen en ouderen in onze buurt te beschermen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Maastricht 
Petitieloket:
Einddatum:
29-10-2021 
Petitionaris:
Luna Vandeberg 

Geschiedenis

Ondertekeningen