You, the petitioner
Petitie

Open verbinding Sint Antoniuslaan-Parallelweg Maastricht

24 signatures

Sinds een aantal jaar is de verbinding tussen de Sint Antoniuslaan en de Parallelweg (beiden tweebaansstraten) afgesloten. Volgens de gemeente is dit om het verkeer rond het station te verbeteren. De residentiele buurt ernaast met éénbaanswegen vind hier echter al jaren overlast van.

Petition

We

De bewoners van Sint Maartenspoort te Maastricht

 

observe

dat het sluiten van de verbinding tussen de Sint Antoniuslaan en de Parallelweg overlast van veel te snelle auto's veroorzaakt in de nabije buurt, en een gevaar vormt voor kleine kinderen die er spelen. Er is een perfecte tweebaansweg afgesloten, wat verkeer forceert door een buurt te rijden waar als er tegenliggend verkeer is, je moet hopen dat je snel een parkeerplaats in kan duiken om de ander langs te laten.

 

and request

de afsluiting van de verbinding tussen Sint Antoniuslaan en Parallelweg teniet te doen, om zo de doorstroom van het verkeer te verbeteren, en de kleine kinderen en ouderen in onze buurt te beschermen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Maastricht 
Petition desk:
Closing date:
2021-10-29 
Lead petitioner:
Luna Vandeberg 

History

Signatures