You, the petitioner
Een titel toevoegen

Onderzoek omstreden politieoptreden Malieveld 21 juni 2020

20,018 signatures

Op 21 juni jl. werden op het Malieveld Den Haag tijdens een demonstratie voor het vieren van de vrijheid onschuldige burgers buitensporig hardhandig aangepakt, mishandeld en gearresteerd door de politie.

Er moet een onafhankelijk onderzoek komen naar het handelen van de politie die dag.

Petition

We

Wij van Viruswaanzin en medestanders

 

observe

  • Dat er op 21 juni op het Malieveld buitengewoon hardhandig door de politie is opgetreden tegen burgers die vreedzaam aan het demonstreren waren
  • Daarbij is onterecht en excessief geweld gebruikt.
  • Tevens lijkt er sprake te zijn van het moedwillig uitlokken tot escalatie door de politie.

 

and request

Dat er een, bij voorkeur onafhankelijk, onderzoek komt naar het handelen van de politie op zondag 21 juni 2020 op en rondom het Malieveld van Den Haag.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Den Haag 
Petition desk:
Closing date:
2021-02-01 
Lead petitioner:
Mordechai Krispijn 
Organisation:
Viruswaanzin 
Website:

History

Signatures

Updates

Petitie verlengd

Nog altijd heeft de politie Haaglanden nog geen onderzoek ingesteld en is noch met een verklaring gekomen voor het buitensporige politiegeweld tijdens de verschillende demonstraties in Den Haag. Een ieder heeft gezien hoe 'romeo's' uit een busje zijn gesprongen om onschuldige burgers te mishandelen.

+Read more...

De aangiftes tegen deze agenten in burger worden niet in behandeling genomen! Wat Viruswaarheid betreft is dit een schande voor de politie in Nederland en voor de politie Haaglanden in het bijzonder. Wij eisen een onafhankelijk onderzoek. Help ons naar 40.000 handtekeningen.

2020-09-16