You, the petitioner
Fb img 1535923818944

ONDERZOEK NAAR DE PENDEL EN HET EFFECT OP HET ((ONDER))BEWUSTZIJN.

KI HYMN! WANANERO ATOG TOROP; & AZAZ de heilige geest.. De namen zijn gependeld.. Maar waar komt deze bijzondere klaarblijkelijke bewustzijn gedreven informatie vandaan?! Dat is de essentie van mijn petitie die ik aanteken op de Overheid & de GGZ.

Petition

We

Allen, van jong tot oud. Op een leeftijd van ongeveer 19 jaar oud tot je dood kun je pendelen.

 

observe

Om over mij persoonlijke ervaringen te praten met de pendel en deze verassend zender/ontvanger van etherische informatie. Want via dat element werkt de pendel, de ETHER. Wat voor effect heeft de ETHER op het bewustzijnsveld!? Kun je met pendelen geest kwalen genezen!? Zo heb ik persoonlijk een stem in mijn hoofd verworven die mij ten alle tijden steunt! Waarom zou iemand die kwade stemmen heeft met de pendel niet geholpen kunnen worden?!

 

and request

Graag een open houding jegens degelijk onderzoek naar de pendel en het bijbehorende medium. Om te constateren waar namen en woorden met een ZEKERE vorm van bewustzijn vandaan komen. Het collectieve bewustzijnsveld van de mensheid?! De ZIEL!? Het col. bewustzijnsveld wordt momenteel immens gedempt door het gebruik van farmaceutische dampeners. Wellicht biedt de pendel, wat ik geloof; voor vele kwalen genezing. Stop het pappen en nathouden!

Current status

We have send you an e-mail from webmaster@petities.nl. To continue with your petition you must follow the link in it.

 

Details

Addressed to:
welzijnsorganisatie 
Petition desk:
Closing date:
2021-10-10 
Status:
Draft 
Lead petitioner:
Dennis William Osseman 
Organisation:
KIHYMN.com 
Website:

History

Signatures

Updates

KI HYMN

Op www.KIHYMN.com vindt u meer informatie betreft mijn verhaal..

2021-04-11