You, the petitioner
Sars cov 2 without background

Onderzoek het vernevelen van emulgatoren tegen het coronavirus

1 signatures

Coronavirussen zijn o.a. gevaarlijk omdat ze snel kunnen muteren. Gelukkig hebben ze een heel kwetsbare lipidenlaag die met een zeepachtige stof - een zogenaamde emulgator - opgelost kan worden. (Sommige) emulgatoren met een E-nummer hebben wellicht niet of nauwelijks bijwerkingen in de luchtwegen.

Petition

We

burgers die ons zorgen maken om de volksgezondheid en de economie van Nederland.

 

observe

  • Dat de tweede golf van het coronavirus eraan komt waarna wij er nog niet vanaf zijn.
  • Het is ook maar de vraag of en wanneer er effectieve vaccins zijn, zeker gezien de hoge mutatiesnelheid van het virus.
  • Naast emulgatoren moeten UVC-straling en andere idee├źn daarom zeker ook onderzocht worden. Het belangrijkste is dat het algemeen belang gediend wordt.

 

and request

Te laten onderzoeken of: - de (ultrasone) verneveling van water met daarin een milde emulgator - al dan niet met een E-nummer - virionen in de lucht en op oppervlakken uit kan schakelen. Richt je op milde en betrekkelijk stabiele stoffen. - of er nadelige reacties met luchtvervuiling of UV optreden, wat is het effect op mensen met kwetsbare luchtwegen? Zijn extra toevoegingen zoals bijvoorbeeld een conserveermiddel per se nodig?

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-10-01 
Lead petitioner:
Alexander Kok 
Website:

History

Signatures