You, the petitioner
De stelp op de stelp

Nieuwbouw De Stelp op de Stelp

128 signatures

Inwoners van de gemeente Ameland vragen de raad en het college van B&W om de ruimtelijke verkenning "De Stelp opnieuw bekeken" voor nieuwbouw van zorgcentrum De Stelp op de huidige locatie, verder uit te (laten) werken en te betrekken in de definitieve besluitvorming.

Petition

We

betrokken inwoners van Ameland

 

observe

  • dat de ouderenzorg uit het centrum van het dorp dreigt te verdwijnen;

  • dat de kwaliteit van zorg op elke locatie gewaarborgd kan worden, maar dat belanghebbenden hechten aan kwaliteit van leven en daarom midden in de leefgemeenschap willen wonen;

  • dat uit nader onderzoek is gebleken dat gefaseerde herbouw, zonder kosten voor tijdelijke huisvesting, op de huidige locatie goed mogelijk is.

 

and request

de raad en het college van B&W van de gemeente Ameland om zich alsnog in te zetten voor het oorspronkelijke plan; nieuwbouw op de huidige locatie, en dit te betrekken in de definitieve besluitvorming.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Ameland 
Petition desk:
Closing date:
2019-09-16 
Lead petitioner:
Eveline Stuffers, Jur de Vries 
Organisation:
Werkgroep De Stelp op de Stelp 
Website:

History

Signatures