You, the petitioner
Plaatje klavers jansen

Nieuw park in de Belcrum

544 signatures

Met de herontwikkeling van het Klavers Jansen-terrein (rondom podium Bloos) is een begin gemaakt. Bloos en andere bedrijven blijven, gelukkig! Er komt ook woningbouw en ook de openbare ruimte krijgt een nieuwe invulling. Een mooi plan wat wel een punt van aandacht met zich mee brengt: de gemeente moet nog een keuze maken tussen een nieuw parkje of meer parkeerplaatsen! Wij willen natuurlijk een nieuw park! Teken daarom deze petitie en stem daarmee voor meer groen en minder blik!

Petition

We

Wijkraad Belcrum, projectleider Groene Buurtjes (Jonas Peters) en alle bewoners en ondernemers van de Belcrum en omgeving!

 

observe

  • dat de gemeente nog een keuze moet maken tussen meer groen (een nieuw parkje) of blik (auto's).
  • dat bewoners natuurlijk meer groen in onze wijk willen.

Voor wat betreft het parkeren zijn er door de gemeente twee scenario’s uitgewerkt binnen het plan voor Klavers Jansen.

  • Scenario 1: Er komt naast een parkeergarage onder de nieuwe bebouwing een parkeerhub aan de andere kant van de rondweg naast de Hornbach. Hierdoor ontstaat er ruimte voor een nieuw parkje langs de industriekade waar nu parkeerplaatsen zijn.
  • Scenario 2: De parkeerhub komt er niet, het parkje komt er niet en de parkeerplaatsen blijven behouden.

 

and request

Natuurlijk scenario 1, dan krijgen we een mooi nieuw parkje en minder blik. Teken dus voor meer groen en minder blik deze petitie!

Graag tekenen voor 16 mei want in de week erna vindt de college vergadering plaats waarin men het besluit gaat nemen.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Breda 
Petition desk:
Lead petitioner:
Jonas Peters 
Organisation:
Wijkraad Belcrum 

History

Signatures