You, the petitioner
Bus

Nee, tegen het schrappen en versoberen van buslijnen van en naar Swifterbant

916 signatures

De Provincie Flevoland wil buslijn 164 (Swifterbant - Lelystad) schrappen en buslijn 146 versoberen.

Petition

We

inwoners van Swifterbant

 

establish that:

dat het schrappen en versoberen van buslijnen, die ons dorp verbinden met Dronten, Lelystad en Emmeloord ernstige gevolgen zullen hebben voor leerlingen van het VO, studenten van MBO en hoger onderwijs, de werkenden en overige bewoners zonder auto. School, werk en zorg zijn op deze manier steeds moeilijker bereikbaar voor de inwoners van Swifterbant.

 

and request

Af te zien van het schrappen en versoberen van buslijnen, die ons dorp verbindt met de grote plaatsen in onze provincie.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Flevoland 
Petition desk:
Closing date:
2021-08-31 
Lead petitioner:
Dorpsbelangen Swifterbant 

History

Signatures

Updates

Petitie-overhandiging in het nieuws

De Stentor: OV-protest vanuit Dronten bij provinciehuis: ‘Niet bezuinigen!’

Ondanks dat niet alle voorgestelde bezuinigingen op de buslijnen in en rond Dronten direct doorgaan, worden de plannen van de provincie Flevoland met het openbaar vervoer voorlopig nauwlettend in de gaten gehouden. Dat is wel duidelijk, nadat woensdagmiddag bij een actie twee petities (...) lees verder

Omroep Flevoland: Nieuw plan OV is ‘uitstel van executie’

Vertegenwoordigers van de dorpen Swifterbant en Biddinghuizen hebben op het provinciehuis in Lelystad bijna 1400 handtekeningen overhandigd.

+Read more...

Ze willen de busroutes door deze dorpen behouden. De provincie is van plan om (...) lees verder

De Drontenaar: Joske en Femmy: „Als je in een dorp geen auto hebt, kun je geen kant op”

Joske Bervoets uit Swifterbant is samen met haar SP-partijmaatje en dorpsgenoot Femmy Parijs naar het Provinciehuis in Lelystad afgereisd om actie te voeren voor het behoud van het openbaar vervoer. „Als je in een dorp geen auto hebt, kun je (...) lees verder

2021-07-02