You, the petitioner
Red zkhs lelystad

Nationaal Zorgfonds

32 signatures

Is ons zorgstelsel nog wel degelijk en haalbaar voor iedereen ?...ziekenhuizen sluiten soms onnodig ! de marktwerking werkt niet ! Het Nationale Zorgfonds zou de oplossing kunnen zijn. Maak het sterk en duidelijk dan kunnen we de machtige zorg bobo,s laten zien dat het om mensen gaat en geen stenen !!!

Petition

We

Bezorgde burgers van Nederland

 

observe

Het zorgstelsel en zijn marktwerking maken de zorg kapot en ziekenhuizen sluiten onnodig soms terwijl de banken gered worden. Het gaat om mensen en niet om stenen....zorg moet haalbaar en betaalbaar zijn ook in de provincies dus het Nationaal Zorgfonds een goede optie .

 

and request

Houd de ziekenhuizen open , de medicijnen betaalbaar en praat met het Nationaal Zorgfonds over opties voor een nieuw zorg stelsel wat voor iedere burger haalbaar en betaalbaar is.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2020-04-22 
Lead petitioner:
Anton Hompe 
Organisation:
prive 
Website:

History

Signatures

Updates

het is nu even stil

Hopelijk snel weer overleg , uitreken modles want he tKAN NOG STEEDS .en het is HAALBAAR...en na alle ellende in de zorg en stijgende kosten ook zeker NOODZAKELIJK..

2019-11-10

het kan nog steeds

Mocht u idee├źn hebben , plannen ,suggesties voor een betaalbare zorg of aanvulling op het Nationale Zorgfonds dan hoor ik het graag..

2019-07-15

Hopelijk komt de zorg weer in goede handen ..........

De kosten zijn hoog., de mensen worden ouder., de zorg is uitgebreider.........ja gelukkig wel maar houd het gezellig & betaalbaar en maak de zorg weer menselijk !!!.

2019-06-20