U, de petitionaris
Flyer petitie mxgp zonder tekst

Motorcrossevenement MXGP binnen gemeente Sint Anthonis

2.443 ondertekeningen

Stichting MXGP Sint Anthonis is al bijna 2 jaar in onderhandeling met de gemeente Sint Anthonis om het internationaal motorcrossevenement MXGP binnen onze gemeente te organiseren. Met deze petitie ondersteunt u ons initiatief.

Petitie

Wij

Sport- en motorcrossliefhebbers (zowel passief als actief) uit zowel de gemeente Sint Anthonis, het Land van Cuijk, Nederland, België en verdere landen.

 

constateren dat:

  • dat de stichting sinds 2018 in gesprek is met de gemeente Sint Anthonis om de MXGP binnen de gemeente te organiseren.
  • We hebben een rijke historie binnen de gemeente met de “Motocross der Azen”, maar ook dat meervoudig wereldkampioen Jeffrey Herlings inwoner is van onze gemeente.
  • Daarnaast zijn er harde geluiden dat de MXGP in Nederland na 2020 onzeker is en er dus kans is dat er geen MXGP meer komt in Nederland.
  • Onlangs is medegedeeld dat de gemeente GEEN financiële steun of garanties biedt.

 

en verzoeken

de gemeente Sint Anthonis, ondanks het onthouden van financiële steun voor het evenement, positief mee te werken met het organiseren van een MXGP binnen onze gemeente. Dit voor medewerking voor de benodigde vergunningen, als met het positief uiten van het motorcrossevenement in onze regio.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Sint Anthonis 
Petitieloket:
Einddatum:
12-07-2020 
Petitionaris:
Marcel Hermans 
Organisatie:
Stichting MXGP Sint Anthonis 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Over de 2.000 handtekeningen

Op zondag 3 november hebben we het streefgetal van 2.000 handtekeningen overschreden. De persoon die schuil gaat achter de 2.000ste handtekening zal deze week nog worden benaderd en getrakteerd op een leuke attentie.

+Lees meer...

Wij houden u op de hoogte. Namens de Stichting MXGP Sint Anthonis Marcel Hermans, voorzitter

03-11-2019

We naderen de 2.000 handtekeningen

We hadden van te voren een streven om minimaal 2.000 handtekeningen te verzamelen. Dat aantal gaan we zeker halen, gezien de aandacht in de media en vakgerichte bladen als de Motorgazet, een motorkrant voor Nederland en België en de al eerder genoemde media.

+Lees meer...

Verder hebben we een flyer laten ontwikkelen om de petitie nog meer kracht bij te zetten. Deze gaan we verspreiden via Facebook en man op man. Deze flyer is o.a. te vinden op de website www.motocrossderazen.com en op Facebook onder Classic Motocross NL en Marcel Classic Motocross. We danken u voor de aandacht, ondertekenen van de petitie en zeg het aub voort.

Namens de Stichting MXGP Sint Anthonis Marcel Hermans, voorzitter

31-10-2019

Petitie na drie dagen al succesvol

We zijn zeer blij, verbaasd en dankbaar dat er al zoveel handtekeningen zijn binnengekomen de eerste drie dagen na de opstart van de petitie. Aan media aandacht hebben we daarom niets te klagen, zijn inmiddels benaderd door de lokale krant De Gelderlander, Omroep Brabant Radio en De Maasdriehoek/Kliknieuws.

+Lees meer...

Ook op de sociale media en internet scoren we goed met o.a. Motocrossplanet en verdere mediabronnen. Wij danken u nogmaals voor het vertrouwen in ons en hopen de petitie binnen een aantal weken te kunnen aanbieden bij de gemeente Sint Anthonis. Verder geeft dit ons een geweldige stimulans om er voor te blijven knokken om de MXGP daadwerkelijk binnen de gemeente Sint Anthonis te krijgen.

Namens de Stichting MXGP Sint Anthonis Marcel Hermans, voorzitter

22-10-2019